Keresés ebben a blogban

2013. március 18., hétfő

Fókusz: Part 2

Egyik nap a munkahelyen egy - a fejemben megrajzolt - párkockás karikatúra tartott vidáman egy órán át, gondoltam még a végén le is fogom firkantani, ha már úgyis csak évente egyszer rajzolok kb.
Szorosan kapcsolódik előző bejegyzésemhez, miszerint a fontos dolgokat nem elég lokalizálni, azok közül is csak arra lenne érdemes koncentrálni, amikre hatással is lehetünk.
Durvábban: ne basszuk fel állandóan magunkat oyasmiken, amik miatt csak azt hisszük, hogy könnyebb vagy szebb lenne az élet, oszt mégse biztos...

Nagyjából ez lett volna a 4 kocka:
A - kis karmos kézben szétnyitott magazin (konkrétan Playboy)
B - újság leeresztve, mögötte egy T-Rex feje, kikerekedett szem, hangutánzó szó, ami irdatlan nagy fosást jelez
C - kissé távolabbról, a  T-Rex tekerné a WC-papírt, de csak egy pici szeletke jön ki, mert épp kifogyott
D - T-Rex acsarkodva káromkodik

De persze, mikor rákerestem a neten a "T-Rex toilet roll" témára, már volt egy nagyon hasonló rajz, elvégre egy igen alapvető emberi konfliktust jelenít meg, szívni meg nem csak én szoktam, ugyebár :D


No mindegy, a rajzot azóta alkalmaztam facebook-háttérnek, csak azért mondom, mert ezt a blogot főleg barátok, cimborák olvasgatják néha, és sokan nem komálják a komszájtokat, most itt "lássátok feleim szümtükhel"

Segít picit fókuszálni, esküszöm.
Picit olyan, mint amikor azt mondom magamnak:
- Hát az eszkimók? No, azoknak aztán szar lehet! Még a fing is karcosra fagy a gatyájukban, és ehetik a fókazsírt magába'...

Szóval, mostanában nem is nagyon bántam, hogy annyi volt a meló, főleg amíg szabad volt a saját zeném hallgatni, kizárva az idiótákat, meg az alap gépzajt, és persze olyan számokra, mint a Rage: People of the Sun, vagy Badmarsh and Sri: Bang, a tempó is megvan, a munkát végül is felfoghatom napi egészséges testmozgásnak is.
Hallgassátok meg, a legjobb fülessel a lehető leghangosabban, a dob úgy indul, hogy jobb szívritmusszabályozót én el se tudnék képzelni ;)


Aztán betiltották a headsetet, KOPP...

Most meg vasárnap délután négykor tudtam meg, hogy hétfőn mégsem dolgozom, ami pont egy bank holiday a Saint Patric's Day Parade után, még a templomot is csak misére nyitja ki a másnapos pap, aztán ledöglik egy Saridonnal, csak úgy reverendában... Szóval sokmindent nem lehet csinálni, az a lényeg.
Maradhattam volna két takaró alatt olvasni az ágyban, vagy egy mozi, vagy a jó öreg Phoenix Park. Elvileg esőt mondtak, de felcuccoltam mégis, az elmúlt 13 napból csak 12-t töltöttem az alagsorban, szóval leszarom milyen idő van, én most megyek, kell a friss levegő is!


Aztán tök jó volt, teáztam,


cigizgettem (ja, jól esik mostanában),

medvehagymát szedtem,

és megpróbáltam átmenni Narniába is egy alagúton :D

No az nem sikerült, de egy boszorkány átcsusszant onnan, aztán felakadt egy fán a sapkája, az még most is látható:


Hát detszól, semmi extra, de mondom, T-Rexnek nem érdemes pornót nézni vagy zongorakottát vásárolni, szóval cipész maradjon a kaptafánál, és én már csak ilyen parkbansétálós csodabogár vagyok, mi?








1 megjegyzés: