Keresés ebben a blogban

2009. december 23., szerda

Gyászjelentés

Két napja elhunyt Brittany Murphy (Sin City, 8 mérföld, A por). 32 éves volt. Heath Ledger után szabadon.
Érdekes címek a filmográfiában: Something Wicked (Valami gonosz); Abandoned (Elhagyatva); MegaFault...
Ja, és The Expendables c. új Stallone gyöngyszemben is látjuk még, amit nem tudom hogy fognak magyarra keresztelni, de kb.: "A feláldozhatók"
Szóval, majd mindenki nézze meg:

http://www.youtube.com/watch?v=CDu2v4h7gsY


3 megjegyzés:

  1. Később vettem észre, hogy pl. 2006-ban kis szerepe volt a The Dead Girl (A halott lány) című filmben is...

    Eszembe jutott még erről, hogy Írországban, a Paddy Power bukméker irodában néha nem csak sportra, hanem pl. "celeb" cuccokra is lehetett fogadni. (Egyszer nyertem is, amikor Alan Alda-t tettem meg, hogy oszkárt kap a Család kicsi kincséért.)
    Hallottam olyan lehetőségről évekkel ezelőtt, hogy hírességek halálára is lehet tenni, nem hivatalosan, nem pénzért persze.

    Most eszembe jutott, hogy (ha játszanék ilyet) megtettem volna Patrick Swayze-t következőnek, de ahogy nézem ő már szeptemberben elment. Hogy nem tudtam, azért van, mert őt még Brittany Murphy alatt sem "jegyeztem", meg kint voltam hajón és nem neteztem sokat. Amúgy nem lett volna jó szorzója, mert mindenki tudhatta, hogy rákos :(

    Következő tippem Gene Hackman (persze leszámítva az olyanokat, mint Kirk Douglas, aki már 93 múlt...

    VálaszTörlés
  2. Alan Alda helyett természetesen Alan Arkinra gondoltam, bocsánat, karakterszínészeket néha keverem :(

    VálaszTörlés
  3. Még 1 bocs: amikor még írtam, akkor tényleg benne volt a "The Expendables"-ben, de a végső vágásban megszabadultak tőle. Azért az öreg Sly biztos beteszi a rendezői változatba...
    Ha nem, hát higgyétek el: tényleg tervbe volt véve, mint ahogy eredetileg Forest Whitaker és Wesley Snipes is. Előbbinek gondolom akadt jobb szerepe, utóbbit sajna nem engedték külföldön forgatni az "APEH-tartozása" miatt.
    Már a Penge sem a régi :(

    VálaszTörlés